Make your own free website on Tripod.com

GUIDA TURISTIKE


INTENERARI I LEVIZJES DHE KOSTOT PERKATESE

MUAJI KORRIK 2003

KOSTO

Activities

JAVA E PARE

JAVA E DYTE

JAVA E TRETE

JAVA E KATERT

euro /

person

1

2

3

4

5

6

7

1

2

3

4

5

6

7

1

2

3

4

5

6

7

1

2

3

4

5

6

7

1

Pritje ne aerop.Shkup ose Tirane, organizimi i udhetimit

                             
                               

20

Ushqim+akomodim ne qytetin e Peshkopise (1 nate)

         
 

89

Nisja per zonene e Kalase se Dodes

       

32

Ushqim +akomodim ne Radomire

96

Organizimi I udhetimit me kafshe

                                             
Shetitje ne Rafshin e Poshtem, Rafshin e siper,Panair,ngjitje ne majen e Korabit sipas deshire,  

Kthim ne Radomire,akomodim + ushqim

       

63

Kthim nga Radomira ne Peshkopi Akomodimdhe ushqim

       

48

Nisje per Lure,akomodim dhe ushqim

       

94

Organizimi I levizjes ne zona Lure e Vjeter,Borie-Lure,zona e parkut kombetar dhe Liqejve te Lures,Fusha e pelave

       

45

Kthim nga Lura ne Peshkopi, akomodim dhe ushqim

     

95

Nisja Peshkopi-Tirane ose Shkup

         

35

Kosto Totale per 1 person ne 8 dite

617

 


Copyright 2003 [Ecodibra]. All rights reserved.

 

Home